Utomhusträning - Casall PRO

UTOMHUSTRÄNING

Utomhusträning är ett optimalt träningsalternativ att erbjuda i tider likt dessa. Utöver möjligheten till ett större avstånd mellan utövarna, vilket ger en säkrare träning, erbjuder utomhusträning också en härlig träningsupplevelse där vädret tillför en uppfriskande variation. Det ger möjligheten till ett pass med Power Bagen i solskenet eller ett svalkande duggregn under konditionsträningen.

Utveckla träningsmöjligheterna genom att erbjuda någonting unikt – en funktionell träningszon utomhus. Gör den komplett med träningsrigg, förvaring och de tillbehör som kan tänkas efterfrågas.

OUTDOOR TRAINING RIG

Optimera varje yta – såväl inne som ute. Utomhusyta i anslutning till anläggningar kan utvecklas med en skräddarsydd Training Rig vilken då erbjuder funktionell träning utomhus. Vår träningsrigg anpassas helt efter anläggningens behov och möjligheterna är obegränsade. Välj storlek, färg, utrustning och utförande.

Casall PROs Outdoor Training Rig gulzinkbehandlas direkt vid produktion vilket gör den ultimat för utomhusbruk. Gulzinken fungerar som ett skyddande lager så riggen klarar av att stå utomhus året runt och håller år efter år utan att rosta.

THE OUTDOOR ARENA

Utveckla Outdoor Training Rig konceptet ytterligare med The Outdoor Arena. Träningskonceptet består av en 20ft container som är specialanpassad för att förankra Casall PROs träningsrigg i, som gulzinkbehandlas och är utvecklad för att stå utomhus året runt, samt förvara den utrustning som krävs för att skapa träningsmöjligheter i världsklass utomhus. Den ger helt anpassningsbara lösningar för utomhusträning på platser som aldrig tidigare varit möjliga. The Outdoor Arena kan erbjuda ett verkligt innovativt träningskoncept.

Container med träningsrigg

The Outdoor Arena ger möjlighet till utomhus träning en bit bort från anläggningen då det utöver utmärkta träningsmöjligheter även erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Erbjud dina medlemmar en exceptionell träningsupplevelse utomhus.

Utomhusträning är det snabbast växande begreppet inom träning, då fler och fler människor vill träna utomhus. Vi ser en verklig förändring i hur världen ser på fysisk aktivitet och hur efterfrågan växer efter mer krävande och spännande träning. Med The Outdoor Arena kan verksamheten utökas med rätt funktionell utrustning vilken skapar träning som enkelt kan varieras och hela tiden hållas spännande. The Outdoor Arena innehåller anpassad utrustning du behöver för att erbjuda mer och varierande träningsprogram och är också specifikt utformad med hyllor och ställ som underlättar hanteringen av utrustningen innan och efter träningspassen.

UTRUSTNING TILL THE OUTDOOR ARENA

KONTAKTA OSS

Vårt sortiment av utomhusprodukter har utvecklats genom omfattande behovsanalyser. Vi är också specialiserade i specialanpassad utrustning för besvärliga utrymmen. Kontakta oss genom att fylla i formuläret här bredvid så berättar vi mer om våra utomhusträningskoncept.

Utmana oss, låt oss se vilka lösningar vi kommer på tillsammans.

Produktnamn

Namn (krävs)

E-post (krävs)

Ort

Mobil (krävs)

Ditt meddelande

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO