Om oss

OM OSS

Casall Professional producerar och säljer högkvalitativ kommersiell träningsutrustning, golv och inredning för alla typer av träningsanläggningar med ett stort fokus på funktion, innovation, design och hållbarhet.

PROFESSIONAL GYM EQUIPMENT FROM SWEDEN SINCE 1980

Oavsett om du representerar ett av de större eller mindre gymmen runtom i Norden, driver hotell, eller planerar att investera i ett företagsgym har vi lämplig träningsutrustning och kan leverera allt som behövs.

Casall Professional är distributör av Matrix, världens idag största och snabbaste växande varumärke för kommersiella styrke- och konditionsmaskiner.

Vårt eget varumärke Casall PRO har utvecklats under mer än 40 år och innehåller idag ett heltäckande sortiment av högsta kvalitet och funktion med en enhetlig design.

Det är skillnad på utrustning och utrustning - vi har full kontroll på hållbarhet och våra produkters innehåll oavsett om det gäller metaller eller polymerer.

Bra garantier, god service, support och trygghet ingår i vår leverans.

Vi har ett stort utbud såväl som ett stort lager vilket innebär god leveransförmåga och tillgänglighet på både produkter och reservdelar.

Vår strävan är att du som kund alltid ska känna dig trygg med ditt köp av träningsutrustning och vårt mål är alltid att skapa långsiktiga samarbeten med alla våra kunder.

Besök oss gärna i Norrköping där vi har kontor, lager och showroom.