Case

CASE

Campus 1477

Campus 1477 är studenternas träningsverksamhet.

Det är en ideell förening som ägs helt av studenterna själva.

Sedan 1968 har de erbjudit Uppsalas studenter tillgång till professionell träning.

De arbetar för att främja en regelbunden träningsvana och lägger därav stor vikt vid att utveckla och erbjuda varierad och bra träning för alla.

Som första anläggning i Skandinavien kan Campus 1477 introducera ett helt nytt träningskoncept för gruppträning i mindre grupper – MX4.

MX4 är ett innovativt träningskoncept för gruppträning anpassat för mindre grupper, för att tränaren verkligen ska kunna fokusera på medlemmarna. Programmeringen bygger på de fyra pelarna för träning – kondition, kraft, styrka och uthållighet.

Konceptet är skapat kring en struktur som består av 4 veckors intervaller med ett stort fokus på individernas utveckling.

Var intervall börjar med mer grundläggande pass med fokus på rätt teknik för att sedan utvecklas med en ökad intensitet för var pass.

Campus 1477 hittar du på von Kraemers allé 5 i Uppsala

Saga

Under den tidiga sommaren 2018 påbörjades ett projekt som senare kom att kallas för Saga Motion 3.0.

Ett resultat av flera månaders planering och nära samarbete mellan parterna Saga Motion och Casall PRO.

Målet med detta projekt var att skapa ett modernt träningscenter med den senaste tekniken och utrustningen som samtidigt lyckades behålla den starka känslan av historia och tradition som har funnit sedan starten 1911.

Ett familjärt ”vardagsrum” på söder där samhörighet, glädje och gemenskap råder, som varje dag får oss att må bättre – både i kropp och själ.

Idag står lokalen på Mariatorget färdigrenoverad och klar – 100 % inredd med förstklassig utrustning från Casall och Matrix Fitness.

Sagas medlemmar har numera tillgång en stor träningsrigg med tillbehör och redskap, styrke- och konditionsmaskiner från Matrix, ett rikligt frivikts- och styrketräningsområde såväl som en stor gruppsal med redskapen för alla tänkbara klasser.

 Även receptionen har genomgått en förändring då en ny receptionsdisk tillsammans med andra nya, stilrena möbler står monterade och klara.

En liten förändring som ger ett stort intryck av professionalism och funktionalitet vid första steget in genom dörren.

Saga hittar du på Mariatorget 5 i Stockholm

Campushallen

Campushallen arbetar för att ge de bästa förutsättningarna för alla sina medlemmar, för att alla, oavsett förutsättningar, ska hitta äkta träningsglädje som är hållbart i längden.

Där har de utvecklat träningsmöjligheterna genom att erbjuda en funktionell träningszon utomhus som består av en 20ft container vilken är specialanpassad för att förankra vår träningsrigg i.

Riggen behandlas med en unik, skyddande pulverlackering och är utvecklad för att stå utomhus året runt.

Utöver möjligheten till ett större avstånd mellan utövarna, vilket ger en säkrare träning, erbjuder utomhusträning också en härlig träningsupplevelse där vädret tillför en uppfriskande variation.

Campushallen hittar du på Johannes Magnus väg 21 i Linköping

SUPERB Crossfit

SUPERB Crossfit har en lång och gedigen bakgrund i funktionella träningsbranschen med både boxar i egen regi, anordning av flertalet årliga, nationella, funktionella fitness tävlingar samt genom samarbeten med andra boxar.

Som en del i deras fortsatta expansion arbetar de tillsammans med andra boxar för att bistå vid uppstart som bollplank, utbildning och programmeringar.

De arbetar efter devisen att funktionell träning passar alla, oavsett tidigare erfarenhet inom träning då både rörelser, övningar och vikter anpassas efter utövarens egen förmåga.

Utbudet av funktionella utrustning anpassas med detta i åtanke – med storlek, vikt och motstånd tillgänglig för att serva varje utövare oavsett tidigare erfarenhet eller färdigheter.

 

SUPERB Crossfit hittar du på

Bror Nilssons gata 4, Göteborg

Åbäcksgatan 8, Mölndal

Ängdalavägen 12, Hässleholm

Junogatan 7c, Uddevalla