Tjänster

Tjänster

DESIGN

Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag för anläggningen och skapar en virtuell bild av den med 2D-och 3D-grafik.

För dig som startar nytt eller genomgår en renovering är dessa 3D-ritningar ett mycket effektivt verktyg för se val av färger och material. Inte minst vid marknadsföringssyfte.

Långt innan du slår upp dörrarna till den nya anläggningen kan du visa upp den och dess produkter för dina kunder och på så sätt säkra en del intäkter i förväg.

Kontakta Casall PRO för mer information infopro@casall.se

FINANSIERING

Vi har ett antal samarbetspartner som kan hjälpa till med att finansiera dina investeringar.

Låt oss gemensamt gå igenom vad som passar er bäst av de olika lösningar som erbjuds t.ex. leasing eller hyra av utrustningen. 
 

Kontakta oss gärna för mer information infopro@casall.se

Anläggningsdesign

För att skapa en bra träningsanläggning som både är funktionell och uppskattad av de som ska träna där krävs det erfarenhet, planering och inspiration.

Casall Pro har som helhetsleverantör möjlighet att hjälpa till i hela processen från idé till uppstart.

Utifrån era tankar, idéer och budget hjälps vi åt att skapa den bästa möjliga lösningen anpassad till er lokal och målgrupp.

Vi hjälper gärna till med att ta fram ritningsförslag på samtliga träningsytor med tillhörande träningsutrustning, golv samt inredning till omklädningsrum.

Kontakta oss gärna för mer information infopro@casall.se

Utbildning

Vi anpassar utbildningar efter vad som efterfrågas.

Önskar man t.ex. Masterutbildningar kopplat till vissa träningskoncept såsom MX4, Matrix Ride eller Sprint 8 GX så genomför vi det.

Finns det behov av att veta mer om service och underhållsrutiner för att öka kunskapen om hur man sköter utrustningen för bästa funktion och livslängd kommer vi överens om ett upplägg som passar er.

Kontakta oss gärna för mer information infopro@casall.se

Teknisk Support & Service

Vårt Serviceteam som nås via vår hemsida hjälper till med att svara på frågor kring användandet av utrustningen, underhåll och servicebehov samt beställningar av reservdelar.

De hjälper också till att boka in servicebesök av våra tekniker ute på fältet.

Kontakta oss gärna för mer information infopro@casall.se

Affärsutveckling

Casall Professional erbjuder ett brett utbud av engagerande utbildningsmaterial och webinars med allt från detaljerad produktutbildning till att lösa frågor kring företagande.

Här kommer du och din personal att få reda på hur ni kan utnyttja våra produkter och expertis för att få antalet medlemmar till att växa och utveckla företaget på det sätt som du önskar.

Kontakta oss gärna för mer information infopro@casall.se

Marknadsföringsmaterial

Önskar du införsäljningsmaterial till din hemsida eller digitala marknadsföring i form av layoutbilder/ritningar eller filmer eller bara snygga bilder att sätta på väggarna från Casall eller Matrix så hör av dig så hjälper vi till.

Kontakta oss gärna för mer information marketingpro@casall.se

Konsultation

Behöver du inspiration eller svar på frågor kring träningsanläggningar, utnyttjandet av ytor, träningstrender eller bara ett bollplank för dina planer – tag kontakt med våra duktiga säljare så hjälper de dig.

Kontakta oss gärna för mer information infopro@casall.se

Leverans & Installation

När det väl blivit dags att leverera så kan vi åta oss att boka transporter och sköta installationen av samtliga produkter på träningsanläggningen, oavsett om det är träningsmaskiner och tillbehör eller golv och inredning.