NYTT KONCEPT HOS CASALL PROFESSIONAL

HYR GYM TILL FÖRETAGET

NYTT KONSEPT HOS CASALL PROFESSIONAL

LEI GYM TIL BEDRIFTEN

HÄLSA OCH VÄLMÅNDE

För att inspirera till träning krävs bra utrustning och vi erbjuder paket med exakt samma utrustning som vi säljer till ledande kommersiella gym i hela norden. Här visar vi 3 olika exempel på kompletta träningsutrymmen med färdiga utrustningspaket där vi utgått från en yta på 30, 50 respektive 100 kvadratmeter. Passar inte detta era behov så hör av er för vi kan skapa bra lösningar till alla typer av utrymmen. Vi erbjuder flexibla hyreslösningar samt hjälp med installation och service, dvs en bekymmersfri helhetslösning. Hör av er så kan vi hjälpa er att skapa en starkare, friskare och mer attraktiv arbetsplats.

 


Gör arbetsplatsen mer attraktiv och stärk personalens hälsa

Att främja träning och fysisk aktivitet bland anställda kan ha många positiva effekter för en arbetsgivare.

» STÄRKER VÄLMÅENDET

» ÖKAR PRODUKTIVITET

»MINSKAR STRESS

»MINSKAR SJUKFRÅNVARO


 

YTA 30 m2

Förstklassig utrustning som gör träningsytan komplett. 

Med en yta mellan 25 och 30 kvadrat finns möjligheter att skapa ett gym som innehåller all den utrustning som behövs för ett träningspass. 
En blandning av konditionsenheter, lösa vikter och maskiner kan utövaren träna samtliga muskelgrupper. 

YTA 60 m2

Högkvalitativ utrustning som fulländar träningsområdet.
 

Med generösa 60 kvadratmeter till förfogande, erbjuder detta gymutrymme en oöverträffad möjlighet att välkomna fler utövare samtidigt, samtidigt som det ger utrymme för ökad rörlighet och en mer mångsidig träningsupplevelse.  Fokusera på att skapa dynamiska och anpassningsbara träningszoner som inspirerar till rörelse och variation i varje pass.