Hur stor yta behövs för att bygga en Studio?

Kanske drömmer du som PT om att starta upp en mindre Studio med begränsat antal medlemmar.

Att kunna lägga upp ett träningsprogram som fungerar och är anpassat för den enskilda kunden. Kanske erbjuder du din expertis när det gäller personlig träning, mental coaching, träningsprogram och kostrådgivning eller det utbud som passar just din kometens.

Storleken på ytan som krävs för att bygga en funktionell Studio beror på antalet gymutrustningar och träningsområden som man planerar att ha samt hur många som ska kunna bruka studion samtidigt. En Studio kan vara allt från en enkel gymdel med några få maskiner, en yogasal till ett större gym med flera träningsområden för olika träningsformer.

En Studio behöver inte vara lika stort som ett kommersiellt gym eftersom det vanligtvis kommer att färre antal deltagare samtidigt. En gymdel på 20-50 kvadratmeter kan vara tillräckligt för att rymma några få maskiner, fria vikter och träningsytor för kroppsviktövningar och stretching.

Casall PRO tar hand om och hjälper er med hela processen – från ritningar, till installation och driftsättning. Vi kan även erbjuda förmånliga serviceavtal  till er Studio så ni säkerställer att era träningsmaskiner alltid är i toppskick.

Kontakta oss via infopro@casall.se för att få en personlig kontakt med våra kunniga säljare.