Träningsutrustning till gymmets alla utrymmen på CasallPRO.se

Kategorier

TRÄNINGSUTRUSTNING FRÅN SVERIGE SEDAN 1980

Oavsett om du äger ett mindre hotell och vill erbjuda dina gäster ett bra gym eller om du är inköpare på ett av de större gymmen runt om i Norden har vi den träningsutrustning som passar. Hos oss på Casall Professional är det passionen för träning som ständigt driver oss framåt. Som helleverantör har vi träningsutrustning för alla behov och anläggningar.

Sök bland hundratals artiklar.

Sedan tidigt 80-tal har Casall Professional producerat och salufört högkvalitativ kommersiell träningsutrustning och utbildningsmaterial  med målet att sprida träningsglädje och bidra till mer effektiv och spännande träning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design. Alltid för människor som är måna om att sina medlemmar ska få ut det mesta möjliga av varje svettdroppe som offras. Målet har alltid varit att öka träningsglädjen runtom i Norden. Vi vet vad som krävs för att ett gym ska gå från ”bara ett gym” till en riktig motivationshöjare. Vi tror starkt på att funktion och design går hand i hand.

OFFICIELL DISTRIBUTÖR AV MATRIX FITNESS

Matrix Fitness är ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella märken under fitnessjätten Johnson Health Tech (JHT). Resan till toppen har gått fort men det är långt ifrån en slump. Matrix kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Genom att möta kunder som ingen annan kom Matrix som en vindpust och gav nytt liv till industrin som har erbjudit samma trötta produkter år efter år.

Casall Professional har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004. I Matrix-sortiment hittar du allt från tyngre konditions- och styrkemaskiner till funktionella träningsmoduler, bänkar och digitala lösningar.

TRÄNINGSUTRUSTNING

STYRKA

Casalls styrkesortiment är oöverträffat i kvalitet, teknologi och värde. Vi har gjort det som verkligen räknas; maximal hållbarhet och maximal prestanda.

Här finner du träningsutrustning från Matrix styrkemaskiner till PROs egna friviktssortiment och funktionell träningsutrustning.

GRUPPTRÄNING

Gruppträning är unikt eftersom ingen annan träning kan ge den motivationen, kamratskapen och viljan att framhärda genom tuffa sessioner. Vi hjälper dig att särskilja din anläggnings erbjudande genom att utrusta din studio med rätt träningsutrustning, optimera underutnyttjat utrymme och erbjuda lösningar som tilltalar ett stort antal individer.

STORAGE SOLUTIONS

Det är mycket som lägger grund till din anläggnings image där ordning och reda är A och O. Casall PRO erbjuder ett flertal förvaringslösningar för gymmets alla rum och tillfällen. Utforska vårt kompletta utbud av storage solutions för din träningsutrustning.

Sedan tidigt 80-tal har Casall Professional producerat och salufört högkvalitativ kommersiell gymutrustning och utbildningsmaterial med målet att sprida träningsglädje och bidra till mer effektiv och spännande träning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design. Alltid för människor som är måna om att sina medlemmar ska få ut det mesta möjliga av varje svettdroppe som offras.

Vi tror starkt på att funktion och design går hand i hand.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO