JK MOVEMENT ÖPPNAR NY STUDIO MED CASALL PRO - Casall PRO

JK MOVEMENT ÖPPNAR NY STUDIO MED CASALL PRO

I hjärtat av Söderhamn har JK Movement precis öppnat dörrarna till sin nya träningsanläggning efter ett gott samarbete med Casall PRO. Här kommer medlemmarna få tillgång till en proffsig och fräsch träningsstudio med unika träningsmöjligheter. JK Movement erbjuder ett stort utbud av träningsredskap och rörelseytor som möjliggör en varierad och effektiv träning.

Medlemmarna kommer också kunna utveckla sin träning med PT-sessioner. För dem som vill träna med sin partner eller med ett kompisgäng finns alternativen PT-duo och PT-small group. Studion erbjuder ett brett utbud av gruppträning – Hiit, Power, Mobility, Box, Frukost och Lunch. Utöver det erbjuder JK Movement specialanpassad träning för företag, föreningar och idrottslag. Medlemmarna kan även ta del av Fascia-behandlingar för att ytterligare utveckla sin träning.

Med en gedigen bakgrund i hockeyn förstår Johan Kallio vikten av bra träning – både för att aktivera kroppen men också för att förebygga skador. Efter en del egna skadebekymmer utbildade Kallio sig till PT och blev licensierad via PT-School 2017. Han har med sig stor erfarenhet både från sin elitsatsning samt genom sina utbildningar. Hans filosofi som tränare är att göra träningen rolig, inspirerande och kvalitativ.

– Tack Casall för ert grymma jobb med min träningsstudio! Professionell och smidig installation. Resultatet blev en väl genomtänkt studio med hög kvalité, jag är verkligen supernöjd! Säger Johan Kallio, ägare av JK Movement, om samarbetet och installationen.

En stor utmaning som uppkom var när och om man ska våga öppna upp och starta en ny anläggning mitt under en pandemi. Dock har behovet varit starkt i Söderhamn och Kallio har både kunder och grupper sedan tidigare. Med hjälp av bra finansiella lösningar och en hyresvärd med förståelse för situationen blev beslutet inte svårt. Valet av Casall PRO föll på det högkvalitativa produkterna – både i Casall PROs egna sortiment och träningsmaskinerna från Matrix Fitness. Den innovativa och högkvalitativa utrustningen går väl ihop med träningsfilosofin på JK Movmement, där målet var att skapa en ultimat träningsmiljö.

Urval av utrustningen på JK Movement

JK Movement

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO