MATRIX ULTRA

Den kraftfulla och bekväma Ultra-serien ger dig de mest avancerade funktionerna med branschens mest hållbara komponenter insvepta i en hisnande industridesign som inte kan vara lättare att använda. Ultra-serien går utöver dina förväntningar på styrketräningsutrustning för att tjäna och behålla medlemmar som ingen annan. Ultra-serien är utformad för smidiga konvergerande och divergerande rörelser för att främja ett naturligt rörelsemönster och förbättrad användarkomfort. Ultra omfattar Action Specific Grips, handtag som minskar belastningen på handens kontaktpunkter och en låg viktstapel som ger en estetisk och luftig känsla i gymmet.

Matrix Ultra-serien

MATRIX VERSA

Versa-serien är vår mest mångsidiga serie som erbjuder ett brett utbud av alternativ. Lätt- eller tungviktsmagasin och andra olika tillval ger dig alternativ att sätta ihop en maskinpark och bygga ett styrketräningsområde som är rätt för ditt utrymme, medlemmar och budget. Versa-serien är den perfekta blandningen mellan optimal funktion, estetik och smarta alternativ. Allt för en naturlig, behaglig och effektiv träningsupplevelse.

Matrix Versa-serien

MATRIX AURA

Aura-serien är en klassiker med en överlägsen blandning av funktioner och förfining som vänder sig till träningsentusiaster av alla slag. Oberoende konvergerande och divergerande rörelser på utvalda enheter ger en naturlig motståndsrörelse som känns mjuk och naturlig. Ergo Form-kuddar säkerställer en korrekt kroppsanpassning och stöd samtidigt som det införs en extra touch av stil. Förutom att erbjuda en unik estetisk design som lockar användare, garanterar konstruktionen varaktig styrka och hållbarhet – en omisskännlig aura av storhet.

Matrix Aura-serien

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO