HANTLAR

Den mest mångsidiga och använda produkten inom styrketräning är hantlarna. Casall PRO  erbjuder 3 olika typer av hantlar som skiftar i form och vikter.

Till varje hantelgrupp finns även passande förvaringsställ som säljs separat. 

3 Produkter
Arrow icon

Upplev Skillnaden med Ergonomiska Hantlar

Vår exklusiva kollektion av ergonomiska hantlar är designad för att revolutionera din styrketräning. Dessa hantlar är speciellt utformade för att minska belastningen och öka komforten under träning, vilket gör dem idealiska för långa och intensiva pass. Vår utrustning, perfekt för både hemmagym och kommersiella anläggningar, erbjuder en överlägsen känsla och grepp som hjälper dig att uppnå dina träningsmål effektivare. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren atlet, kommer dessa ergonomiska hantlar att vara en viktig del av din friviktsträning.

Maximal Styrka med Tyngre Hantlar

För de som söker att ta sin styrketräning till nästa nivå, erbjuder våra tyngre hantlar den perfekta lösningen. Dessa hantlar är idealiska för att bygga muskelstyrka och uthållighet, och det är en betydande del av friviktsträning. Varje hantel är tillverkad med högsta precision och kvalitet för att säkerställa hållbarhet och balans, vilket gör varje lyft effektivt och säkert. Våra tyngre hantlar är inte bara funktionella utan även estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i varje träningsmiljö.