TRÄNINGSBÄNKAR

Med ett brett utbud av bänkar från både Casall PRO och Matrix finner ni bänkar för alla ändamål. 

Här finns klassiska träningsbänkar, stativ och olympiska bänkar som med sin funktionalitet ser till att göra det mesta av ytan. 

31 Produkter
Arrow icon

Uppgradera din träning med en mångsidig Träningsbänk

Upptäck kraften i en mångsidig träningsbänk för att ta din träning till nästa nivå. Vår noggrant utvalda kollektion erbjuder bänkpress och gymbänk av högsta kvalitet, designade för att möta kraven från både nybörjare och professionella atleter. Med vår ställbara bänk kan du enkelt växla mellan olika övningar, vilket gör den perfekt för rygg- och magträning. Varje bänk är tillverkad för att ge optimal stabilitet och stöd, säkerställer att varje repetition räknas.

Hitta den perfekta bänkpressen för dina mål

Vår exklusiva serie av bänkpressar och gymbänkar är utformad för att ge dig det ultimata träningsverktyget. Oavsett om du söker en hopfällbar bänk för mindre utrymmen eller en robust bänkpress för intensiva träningspass, har vi det du behöver. Varje produkt är noggrant utvald för att säkerställa maximal hållbarhet och prestanda, vilket gör dem till ett självklart val för kommersiella gym och föreningar. Utrusta din träningsplats med utrustning som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna.