Tjänster - Casall PRO
Tjänster
Finansiering

FINANSIERING

Vi hjälper till att komma fram till den bästa finansieringslösningen för just er investering. Köp, leasing eller hyra? Tillsammans diskuterar vi vilket upplägg som lämpar sig bäst just för er!

3D-LAYOUT

Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag för anläggningen och skapar en virtuell bild av den med 2D-och 3D-grafik. För dig som startar nytt eller genomgår en renovering är dessa 3D-ritningar ett mycket effektivt verktyg för se val av färger och material. Inte minst vid marknadsföringssyfte. Långt innan du slår upp dörrarna till den nya anläggningen kan du visa upp den och dess produkter för dina kunder och på så sätt säkra en del intäkter i förväg.

Layout_3D
Utbildning

UTBILDNING

Vi har några av Europas bästa utbildare & instruktörer i PRO-teamet. Många av dem har ni med säkerhet träffat på de stora konventen runt om i Norden & Europa.

Vi på Casall är lyhörda & ser till att alla våra kunder blir 100 % nöjda med våra kurser & utbildningar. Vi skräddarsyr utbildningarna efter behov & önskemål – allt från några timmar till flera dagar! Allt är möjligt så att du som kund kan få ut maximalt av din anläggning & personal. Bland våra populära utbildningar finns bland annat kurser inom HIT Cage, funktionell träning, styrkelyft, kost, och crossfit.

Casall PROs brinnande passion för träning & hälsa reflekteras starkt i våra uppskattade utbildningar.

SERVICE

Varje gång du väljer en produkt från oss innebär det att du också väljer tillförlitlig service. Vår tekniska support är alltid tillgänglig och vi finns där för er – service och ansvar är prioriterat hos oss, då service och ansvarstagande är del utav våra grundvärderingar. Casalls serviceteam besitter en lång erfarenhet och specialkompetens vilket ger er en garanterad kvalité, ett personligt bemötande och en service du alltid kan känna dig trygg med.

Casall serviceavtal, oavsett fabrikat, ger dig en högre driftsäkerhet och en ökad trygghet genom förebyggande åtgärder – ett enkelt och bekvämt ägande. Du får bättre kostnadskontroll, högre andra hands värde, längre livslängd och viktigast av allt, nöjda kunder. Kontakta oss för mer information.

SONY DSC
pexels-photo-590020

AFFÄRSUTVECKLING

Casall Professional erbjuder ett brett utbud av engagerande utbildningsmaterial och webinars med allt från detaljerad produktutbildning till att lösa frågor kring företagande. Här kommer du och din personal att få reda på hur ni kan utnyttja våra produkter och expertis för att få antalet medlemmar till att växa och utveckla företaget på det sätt som du önskar.

MARKNADSSUPPORT

Självklart vill du att världen omkring ska känna till om de spännande program och produkter som gör din anläggning unik och vi vill hjälpa dig. Vi kan bistå med anpassat och “brandat” kampanjmaterial för att hjälpa dig nå och behålla kunder som aldrig förr.

pexels-photo-461077
Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO