Om Casall PRO - Helleverantör av träningsutrustning sedan 1980

Casall Professional producerar och saluför högkvalitativ kommersiell träningsutrustning och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.

PROFESSIONAL GYM EQUIPMENT FROM SWEDEN SINCE 1980

Oavsett om du äger ett hotell, planerar att ge dina anställda ett företagsgym eller är inköpare på ett av de större gymmen runtom i Norden har vi den träningsutrustning som passar. På Casall Professional är det passionen för träning som ständigt driver oss framåt. Vi arbetar för att leverera utrustning av högsta kvalitet samtidigt som vi är måna om att skapa relationer – både för idag och framtiden.  God service, support och trygghet är en garanti. Det är skillnad på utrustning och utrustning och vi vet vad som krävs för att träningen ska bli lyckad. Vi har ett stort utbud såväl som ett stort lager vilket innebär snabbare leveranser.

När du beställer träningsutrustning från Casall Professional behöver du aldrig oroa dig över att maskinerna inte fungerar eller krånglar. Med världsledande varumärken som Matrix Fitness, Stroops och Pavigym kan du vara säker på att dina kunder får ut det mesta av sin träning. Om det – mot förmodan – skulle vara något problem erbjuder vi full service. Vi tror starkt på att du som kund alltid ska känna dig trygg med ditt köp av träningsutrustning.

Som grundare av Sveriges första tjejgym 1984 ligger Casalls fokus på personlig, multifunktionell, holistisk träning med tron att skapa harmoni mellan hjärta, kropp och själ. Casall har samarbetat med idrottare och personliga tränare under alla år för att få fram några av de bästa redskapen och träningskläderna för holistisk träning som finns på marknaden.

LÄS MER

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO