NYHET: S-Force Performance Trainer från Matrix - Casall PRO
casall pro

Fullpackad med smart biomekanik för att skapa den bästa HIIT-träningen som existerar idag. S-Force moderna design och konstruktion kommer att förändra varje intervall – för HIIT-entusiaster så väl som elitidrottare.

 

S-Force Performance Trainer är idealisk för högintensiv intervallträning som del i ett cirkelpass i gruppträning alternativt som en fristående enhet på konditionsavdelningen. Den revolutionerande nyheten från Matrix garanterar träning som är intensiv men skonsam mot dina leder. Ett självklart alternativ för alla anläggningar och användare.

Steglängden anpassar sig efter var utövare tack vare den användardefinierade banan medan det magnetiska systemet automatiskt ökar motståndet desto hårdare man tränar. Två olika aktiva positioner – stående och framåtlutad – möjliggör aktiveringen av benens alla muskler. Den tystgående och smidiga maskinen inkluderar en bakgrundsbelyst konsol, snabbtangenter för direkt åtkomst till träningsprogram, plattformar för stabilitet och ett ergonomiskt format säte. S-Force har ett rörelsemönster som är skonsamt mot leder och en sladdfri design då den ej kräver elektricitet och kan därför placeras på valfri plats i din anläggning.

Casall PRO var på plats i San Diego och Köln för att representera Matrix på både IHRSA och FIBO. S-Force Performance Trainer var en av träningsnyheterna som stod i fokus och möttes av positiva reaktioner och kommentarer från mässans alla besökare. Nu är det äntligen dags att lansera S-Force i Sverige och Norge. Missa inte lanseringen på TREN18 i Oslo den 26-27 april!

S-Force Performance Trainer

  • Smidigt, tystgående magnetiskt motståndssystem och en specialdesignad rörelse bidrar till träning som är intensiv men skonsam mot leder
  • Magnetiskt motstånd som ökar desto hårdare atleten tar i vilket skapar en utmanande och progressiv träningspass
  • Användardefinerad bana med en anpassbar steglängd som sträcker sig upp till 91 cm
  • Anpassbar bakgrundsbelyst konsol ger komplett och lättläslig feedback
  • Tydligt definierade snabbtangenter ger direkt tillgång till Sprint 8, intervallträning och målorienterade träningsprogram
  • Konturerade handtag erbjuder flera olika säkra grepp och direkt tillgång till motståndsjustering
  • Fotplattformar och ett ergonomiskt format säte ger stabilitet vid på- och avstigning
  • Sladdfri design och integrerade hjul gör det enkelt att placera enheten på valfri plats i din anläggning
Ladda nerLägg till i favoritlistaJämför
Artikelnr: 3181013 Kategori: Taggar: , , , , , ,
Vikt 132 kg
Dimensioner 182 × 69 × 166 cm

Video

Produktnamn

Namn (krävs)

E-post (krävs)

Ort

Mobil (krävs)

Ditt meddelande

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO