Casall PRO expanderar – LEDIGA TJÄNSTER

Säljare

Vi söker dig som redan idag arbetar som säljare och känner att du vill anta nya utmaningar inom träningsbranschen. Du är professionell, positiv, social och förstår vikten av att bygga starka och långsiktiga affärsrelationer. Du kommer till ett välmående företag i tillväxt med ambition att växa ytterligare. Casall har fantastiska produkter, spännande kunder och du ingår i ett härligt team. Största delen av tiden är du ute hos kunder i Stockholmsområden och delar av Norrland.  Organisatoriskt tillhör du huvudkontoret i Norrköping

Service Chef

Vi söker en erfaren operativ Servicechef som är budget- och resultatansvarig för Serviceavdelningens tjänster inom Casall Professional AB:s verksamhet. Våra kunder är träningscenter i främst Norge och Sverige, både enskilda enheter och stora kedjor. Produkterna vi levererar är allt från konditions och styrketräningsutrustning till golv, skåp och inredning. Vi tror att du som person är positiv, social och välorganiserad och som med stort engagemang vill driva och utveckla vår Serviceavdelning framåt. Du kommer till ett välmående företag i tillväxt med ambition att växa ytterligare.

Servicetekniker

Vi söker en positiv, social och välorganiserad person med tekniskt intresse som ser fram emot att vara en viktig del av vårat serviceteam.  Du kommer till ett välmående företag i tillväxt med ambition att växa ytterligare. Casall har fantastiska produkter, spännande kunder och du ingår i ett härligt team. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Norrköping.

Känner du igen dig i beskrivningen eller vet om någon som är som skapt för jobbet? Skicka in din ansökan via LinkedIn snarast.

Vill du veta mer om oss som företag? Läs om Casall PRO här >>

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO