ICA Nära Bandhagen investerar i företagsgym - Casall PRO

ICA NÄRA BANDHAGEN INVESTERAR I SIN PERSONAL

Tillsammans med ICA Nära Bandhagen har Casall PRO skräddarsytt och installerat ett ordentligt företagsgym för deras medarbetare.
Efter ett gott samarbete mellan ICA Nära Bandhagen och Casall PRO, har ICA Nära Bandhagen valt att investera i ett ordentligt företagsgym för sin personal med utrustning både för kondition- och styrketräning. De tog beslutet att bygga om ett 20m2 stort rum på bottenvåningen i sin lokal. Därmed kan de numera tillföra mervärde till sina medarbetare i form av tillgången till ett högkvalitativt gym med professionell träningsutrustning. Utrustningen valdes omsorgsfullt ut för att optimera den möjliga träningen efter lokalens yta. Studion är utrustad med högkvalitativ gymutrustning från både Casall PRO och Matrix Fitness.

UTRUSTNING PÅ ICA NÄRA BANDHAGEN

“Det känns viktigt att kunna ge våra medarbetare möjligheten till att kunna träna och hålla sig friska. De är företagets viktigaste tillgång och därför ser vi värdet i att göra denna satsning. Att vi valde Casall PRO som helhetsleverantör var för det extra värdet i att de kunde hjälpa oss med allt från beställning till leverans och installation.  Det var ett riktigt bra samarbete och vi är mycket nöjda med resultat” – Tobias Ryben, Butikschef ICA Nära Bandhagen

Har du ett utrymme som inte används idag och går i tankarna på att skaffa ett gym? Gör som ICA Nära Bandhagen och kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt gym.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO