Casall PRO har ingått i ett nytt avtal med SATS i hela Norden
casall pro casall sats pure strength

Casall PRO har ingått i ett nytt avtal med SATS i hela Norden

Det är med stor glädje som vi kan meddela att vi har ingått i ett avtal med SATS. Ett brett sortiment på ca 150 produkter kommer att levereras till SATS-anläggningar runtom i Sverige, Norge och Finland. Produkterna finns inom gruppträning, kondition och styrka.

Det nya avtalet gör PRO till totalleverantör av ett nytt gruppträningskoncept vid namn Pure Strength. En spännande nyhet från SATS som maximerar muskelstyrka med tyngre vikter och färre repetitioner. Casall PRO står helt och hållet för klassens utrustning – hexagonhantlar, pumpstänger med vikter, och StepUp-brädor med tillhörande förvaringslösningar. Sammanlagt har vi levererat över 7000 hantlar till anläggningar runtom i Norden.

En annan spännande nyhet är att vi även fått förtroendet att leverera viktstänger och viktskivor; ett område som vi ständigt ökar försäljning inom.

ETT AXPLOCK FRÅN SATS-SORTIMENTET:
  • Bumper Plate Elite

    När endast det bästa är bra nog. Olympic Bumper Plate Elite är våra färgkodade premiumviktskivor med en extrem styrka. Centernavet är tillverkat i högkvalitativt kolkonstruktionsstål 45# och har en öppning 50.4 +/- 1mm. Tillverkade av högsta standard med en extrem hållbarhet och så nära IWF’s standards som möjligt. Varje platta är kalibrerad till inom en tolerans på +/- 10 gram.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO