Michael Angress - Rockstar PT - Casall PRO

Michael Angress tog sin PT-licens via The Academy för 19 år sedan och har sedan dess samlat på sig ett imponerande resumé. Trefaldig finalist i Guldhjärtat som Årets PT vilket resulterade i ett Hederpris som Årets PT år 2016. Michael är även känd för sin roll i TV-rutan som träningsexpert i TV4s Malou efter tio samt för att vara en av Sveriges första mediciniska tränare. Under januarimånad förverkligades Michaels dröm då han öppnade upp sin egen träningsstudio i Täby – Mykey Studio.

“Träning kan vara medicin för den sjuke eller för den som vill förebygga sjukdom men det kan även vara ett verktyg för den som vill prestera bättre i vardag och idrott. Träning är för alla.”

Michael Angress

Michaels favoriter från PRO-sortimentet

Vad är din syn på träning?

Träning kan vara medicin för den sjuke eller för den som vill förebygga sjukdom men det kan även vara ett verktyg för den som vill prestera bättre i vardag och idrott. Träning är för alla. Det viktiga är att ha en plan och följa den för att nå sina mål men träning i sig är bara en del av processen. För att verkligen lyckas är kost och återhämtning minst lika viktiga komponenter. Jag har med andra ord en holistisk syn på träning oavsett om målet är hälsa eller prestation. När träningen är lika ren som din kost är det den perfekta livsstilen som löser så många av vardagens problem fysiskt, mentalt och socialt.

 

Vilka är dina bästa träningstips?

  1. Ha en plan
  2. Följ planen
  3. Ständig utmaning utifrån din nivå
  4. Fyll din kropp med ren energi
  5. Glöm inte återhämtningen (Träning bryter ner. Återhämtning bygger upp.)
  6. Ha tålamod och håll fokus

Michael Angress är grundare till Mykey Studio som öppnade i Täby under januarimånad i år. På Mykey ligger den personliga träningen i fokus så väl som ambitionen att alltid leverera på högsta nivå. Mykeys välutbildade personal är tränare med hjärtat på rätt plats som alla delar målet att göra skillnad, på riktigt. Personalen på Mykey har dessutom specialkompetens inom Medicinsk Träning.  Välkommen till Mykey Studio och PERSONLIGARE TRÄNING.

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO