Köp Connexus Perimeter till gymmet - Casall PRO

Matrix Connexus Perimeter

Matrix Connexus Perimeter

• Väggmonterad systemet optimerar outnyttjad vägg- eller hörnutrymme
• Erbjuder en mångfald av övningar med viktstång, gummiband, slamballs, boxning, suspensiontrainer och mer justerbara fästpunkter för större flexibilitet
• Enhandsgrepp vid justering vilket förenklar inställningen och övergångar mellan övningar
• Lämplig för individuell-, liten grupp- och klassutbildning

Lägg till i favoritlistaJämför
Artikelnr: 41440203 Kategorier: , , Taggar: , , ,

Connexus är en serie av produkter och lösningar som gör att du kan skapa det funktionella träningssystemet som fungerar bäst för din anläggning. Du kan välja mellan fristående och väggmonterade enheter, och sedan bygga ut exakt vad du behöver med våra expansionssatser. Connexus är ett högfungerande funktionellt träningssystem som passar för individuell-, grupp- och cirkelträning med smidiga justeringar och övergångar för att inte tappa tempo i gruppträningen samt vara tillgänglig för alla.

Idealisk för funktionella träningspass där användarna utför övningar som återspeglar deras dagliga aktiviteter, Connexus ger ägare och tränare maximal flexibilitet och praktiskt taget obegränsad utbyggbarhet. Effektivt sätt att lägga till kapacitet och rymma så många grupper eller cirkelträningsstationer som utrymmet tillåter och passar behoven. En mängd olika fästpunkter för att använda ett brett utbud av tillbehör och utbildningsformer, så att du kan skapa en klass som fungerar för alla. Connexus är inte one-size-fits-all.

Dimensioner 275 × 158 × 242 cm

Produktnamn

Namn (krävs)

E-post (krävs)

Ort

Mobil (krävs)

Ditt meddelande

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO