Köp Matrix Connexus Perimeter Expansion till gymmet - Casall PRO

Matrix Connexus Perimeter Expansion

Matrix Connexus Perimeter Expansion

• Påbyggnadsenhet till Perimeter
• Kan byggas till oändlighet
• Tillval: Ball Target för träning med slamballs för ökad kraft i träningsutbudet
• Tillval: Magnetisk skrivtavla som gör det möjligt för instruktör att ge övnings- och träningsinformation på ett mycket enkelt och överskådligt sätt
• Tillval: Land Mine som införlivar mer explosiv styrketräning i träningen

Lägg till i favoritlistaJämför
Artikelnr: 41440303 Kategorier: , , Taggar: , , , ,

Connexus är en serie av produkter och lösningar som gör att du kan skapa det funktionella träningssystemet som fungerar bäst för din anläggning. Du kan välja mellan fristående och väggmonterade enheter, och sedan bygga ut exakt vad du behöver med våra expansionssatser. Connexus är ett högfungerande funktionellt träningssystem som passar för individuell-, grupp- och cirkelträning med smidiga justeringar och övergångar för att inte tappa tempo i gruppträningen samt vara tillgänglig för alla.

Idealisk för funktionella träningspass där användarna utför övningar som återspeglar deras dagliga aktiviteter, Connexus ger ägare och tränare maximal flexibilitet och praktiskt taget obegränsad utbyggbarhet. Effektivt sätt att lägga till kapacitet och rymma så många grupper eller cirkelträningsstationer som utrymmet tillåter och passar behoven. En mängd olika fästpunkter för att använda ett brett utbud av tillbehör och utbildningsformer, så att du kan skapa en klass som fungerar för alla. Connexus är inte one-size-fits-all.

Dimensioner 260 × 158 × 242 cm

Produktnamn

Namn (krävs)

E-post (krävs)

Ort

Mobil (krävs)

Ditt meddelande

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO