Köp Duratrain Träningsgolv till gymmet - Casall PRO

Duratrain Träningsgolv

Duratrain Träningsgolv

Ljudproplem i träningslokalen? Duratrain är ett premiumgolv konstruerat för att maximera ljudabsorption, komfort, hållbarhet och funktionalitet. Träningslokaler är inte alltid de tystaste platserna men med sin design och konstruktionsegenskaper i gummiblandningen är Duratrain överlägsen på marknaden när det kommer till ljudisolering och stötdämpning. Duratrain reducerar vibrationer och hindrar ljud att vandra både inom anläggningen och till angränsande områden.

Duratrains toppskikt består av gummistränger som griper tag i varandra och ger en tätare och slätare yta vilket gör det otroligt starkt och enkelt att underhålla. De flesta av marknadens gummiplattor har granulat och kornpartiklar i sitt toppskikt, som inte bara gör det svårare att städa, utan gör dem porösa. Det betyder att golvet så småningom kommer att lossna och tappa sin funktion.

Med sin slitstyrka och dess konstruktion kan Duratrain gymgolv användas överallt – crossfit, styrke- och tyngdlyftning samt frivikts- och konditionsområdet.

Finns i två olika dimensioner: 60 x 60 x 3.2 cm / 60 x 60 x 7 cm.

Lägg till i favoritlistaJämför

Produktnamn

Namn (krävs)

E-post (krävs)

Ort

Mobil (krävs)

Ditt meddelande

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO