Köp Inredning & Golv till gymmet - Casall PRO

INTERIOR

INREDNING & GOLV

Casall PRO levererar ett stort utbud av inredning för träningsanläggningar, gym, spa & wellness. Kvalitetsinredning och möbler för reception och omklädningsrum kombinerar praktiskt funktion, utsökta materialval och design i ren perfektion. Allt med ett särskilt fokus på användarens specifika val.

LADDA NER KATALOGEN

Produktfilter
Sortera Showing all 12 results
Kategorier

Visa

 • Prama Träningsgolv

  Interaktivt träningsgolv som koordinerar musik och belysning. För träning av smidighet, rörligheten, kondition och styrka i grupp eller individuellt.

 • Motion Träningsgolv

  Det finns ingen tvekan att gruppträningsklasser (Aerobic, Zumba etc) är populärare än någonsin. Om du letar efter ett starkt men extremt bekvämt golv så är vårt Motion-golv det rätta valet för dig.  Flooring designed with virgin rubber and created for all kinds of group fitness activities, which are characterised by high mobility and the use of small accessories such as dumbbells or steps — the damage from which is minimised.

 • Casall Fitness Floor Träningsgolv

  Ett elegant vinylgolv med en riktig träkänsla som tål extremt slitage. Integrerad stegljudsdämpning och Lock Click System.

 • Duratrain Träningsgolv

  Ljudproplem i träningslokalen? Duratrain är ett premiumgolv konstruerat för att maximera ljudabsorption, komfort, hållbarhet och funktionalitet. Träningslokaler är inte alltid de tystaste platserna men med sin design och konstruktionsegenskaper i gummiblandningen är Duratrain överlägsen på marknaden när det kommer till ljudisolering och stötdämpning. Duratrain reducerar vibrationer och hindrar ljud att vandra både inom anläggningen och till angränsande områden.

  Duratrains toppskikt består av gummistränger som griper tag i varandra och ger en tätare och slätare yta vilket gör det otroligt starkt och enkelt att underhålla. De flesta av marknadens gummiplattor har granulat och kornpartiklar i sitt toppskikt, som inte bara gör det svårare att städa, utan gör dem porösa. Det betyder att golvet så småningom kommer att lossna och tappa sin funktion.

  Med sin slitstyrka och dess konstruktion kan Duratrain gymgolv användas överallt – crossfit, styrke- och tyngdlyftning samt frivikts- och konditionsområdet.

  Finns i två olika dimensioner: 60 x 60 x 3.2 cm / 60 x 60 x 7 cm.

 • Turf Träningsgolv

  Njut av känslan att träna på gräs på inomhus och utomhus. Genom att kombinera resistens med mjukhet är TURF det perfekta golvet för alla typer av träning. Egenskaper för tunga övningar såsom träning med bl.a. slädar som samtidigt ger den ultimata komforten för fötterna.

  TURF går givetvis att anpassa med funktionella träningsmarkeringar för att underlätta och ge vägledning vid olika övningar.  Allt med samma utseende och känsla av äkta gräs. Du har även möjlighet att skräddarsy ditt TURF-golv till färgen. Välj mellan regnbågens alla färger för att stämpla din anläggning med ditt unika varumärkes färger.

  Finns i följande utföranden och dimensioner:

  • B 2 x L 10.6m x H 22mm med / utan markering
  • B 2 x L 15,6m x H 22mm med / utan markering
  • B 2 x L 20,6m x H 22mm med / utan markering
  • B 2 x L 10m x H 11mm utan markering
  • B 2 x L 15m x H 11mm utan markering
   
 • Extreme Träningsgolv

  Pavigym Extreme är det mest motsåndskraftiga gymgolvet och lämpar sig för tyngdlyftning-, frivikts- och styrketräningsområdet. Golvet är tillverkad med en specifik kombination av komponenter vilket ger Extreme den högsta slitstyrkan och flexibiliteten i sin kategori.

  Finns i två olika utföranden:

  Extreme 7mm:

  Superiornivå av resistens mot skador från friviktsområdet (mediumlaster) samt fitness- & funktionella områden.  Hög absorptionsförmåga av fallande föremål.

  Extreme S&S 22mm:

  Speciellt utformad för tunga lyft och styrketräning (crosstraining) där maximal nivå av resistens och ljudabsorption krävs.

   

 • Performance Träningsgolv

  Performance är ett 100% motståndskraftigt gymgolv som ger en elegans i såväl konditions- och det funtionella träningsområdet. Med en toppbelägning som förhindrar att utrustningen glider och med både buller och vibrationsdämpning. 

   

   
 • Body Mind Träningsgolv

  Det enda golv i världen som särskilt är utformat för markövningar. Perfekt för yoga, stretching, pilates et cetera. Bekvämt golv med värmeisolering vilket gör övningarna till en mer njutbar upplevelse.

   

 • Tatami Träningsgolv

  Den mest avancerade tekniska golvlösningen för kampsport.
  Designad för att absorbera kraftiga stötar och gradvis återställa energi.

  Finns i två tjocklekar:

  TATAMI 20: Designad för snabba, smidiga- och säkra rörelser som i Karate, Taekwondo.   B 100 x L 100 x H 2 cm.

  TATAMI 30: Golv med en högre stötdämpnings kapacitet för tyngre fall som i Judo, Aikido. B 100 x L 100 x H 3 cm.

   

 • Rec Rub Träningsgolv

  Rec Rub är en bra och enkel gymgolvslösning för skydd mot stötar och fall. Hållbarhet, flexibilitet, komfort och glidmotstånd gör Rec Rub till ett bra underlag på friviktsområdet. Tillverkat av återvunnit gummi, levereras på rulle och har en hög motståndskraft mot märken samt är mycket enkel att installera.

   

 • Entré och låssystem

  Beröringsfria elektroniska lås och entrésystem med RFID teknik ifrån Gantner för alla anläggningar. Vändkors och grindar, nyckelfria låssystem, tidskontroller för solarium, bubbelpooler, och kontantfri betalning i varuautomater och shop.

  Vi vet fördelarna med att ha ett vändkors vid entrén, att kunna se vem som passerar in och ut på din anläggning. Övervakade skåpslås, personliga medlemskort, smidiga läsare, merförsäljning vid kontantlös betalning etc. Vi vet också hur väl Gantner’s produkter fungerar ihop med andra tillverkares mjuk- och hårdvaror vilket är en enorm styrka och fördel eftersom vi alla vill ha fungerande och driftsäker teknik på vår arbetsplats. 

   

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO