Case och referenser - Casall PRO
Case

NYA LEVERANSER

SAGA MOTION
GYM
saga motion

Under den tidiga sommaren 2018 påbörjades ett projekt som senare kom att kallas för Saga Motion 3.0. Ett resultat av flera månaders planering och nära samarbete mellan parterna Saga Motion och Casall PRO. Målet med detta projekt var att skapa ett modernt träningscenter med den senaste tekniken och utrustningen som samtidigt lyckades behålla den starka känslan av historia och tradition som har funnit sedan starten 1911. Ett familjärt ”vardagsrum” på söder där samhörighet, glädje och gemenskap råder, som varje dag får oss att må bättre – både i kropp och själ.

Idag står lokalen på Mariatorget färdigrenoverad och klar – 100% inredd med förstklassig utrustning från Casall och Matrix Fitness. Sagas medlemmar har numera tillgång en stor HIT Cage med tillhörande utbyggnationer och redskap, maximalt ergonomiska styrkemaskiner från Matrix, ett rikligt frivikts- och styrketräningsområde så väl som en stor gruppsal med redskapen för alla tänkbara klasser.  Även receptionen har genomgått en makeover då en ny receptionsdisk tillsammans med andra nya, stilrena möbler står monterade och klara. En liten förändring som ger ett stort intryck av professionalism och funktionalitet vid första steget in genom dörren.

CX3 KARLSTAD
GYM

Med samlade erfarenheter satsar CX3 i Karlstad på ett brett utbud i en premiumanläggning på 1 000 kvadratmeter. CX3 använder sig av digital teknik i träningen, erbjuder en HIIT-studio för effektiv och säker träning, konditionspass lika väl som yoga och meditationspass. Casall PRO har inrett CX3s anläggning med högkvalitativ gymutrustning från topp till tå. Allt från S-Drive Performance Trainers, Rowers, och HIT Cage så väl som vikter och hantlar.

HIIT står för högintensiv intervallträning och är en träningsform som är en av de absolut hetaste träningstrenderna just nu, tack vare sina tydliga resultat och mätbar effekt. Du tränar hårt i intervaller. Passen i studion är tidseffektiva och intensivare än andra gruppträningar. CX3-tränare finns hela tiden på plats för att peppa och korrigera så att du får ut maximalt av tiden.

PUSH BY SARA
PT STUDIO

PUSH by Sara är Linköpings första och enda PT Studio där du erbjuds olika träningsupplägg anpassade efter dina förutsättningar och mål. Träningen sker alltid under ledning av Sara som din personliga tränare. Casall Professional har hjälpt Sara att utforma sin studio genom att leverera allt från yoga blocks till vikter och Matrix S-Drive Performance Trainers.

 

PUSH är en högintensiv cirkelträning där gruppen gör övningar i varierande stationsform. Under passet tränar man med olika redskap från Casall PRO såsom kettlebells, hantlar, skivstänger, Body Trainers, bollar, och STROOPS. Konceptet syftar till att förbättra din styrka och kondition samt smidighet.

ANATOMIC SITT
FÖRETAGSGYM

Anatomic SITT är ett företag med många års erfarenhet och en samlad kompetens när det gäller att finna lösningar för barn, ungdomar och vuxna med svåra sittproblem. Casall Professional har levererat ett komplett företagsgym som ligger i Anatomic SITTs lokaler precis intill Norrköpings flygplats.

NTC
CROSSFIT BOX

I grund och botten handlar Norrköpings Träningscenter (NTC) om tron på en sund och naturlig träning utan maskiner. Back to basics, helt enkelt. Casall Professional körde också på en back to basics approach och levererade samma högkvalitativa standardprodukter som har levererats till hundratals gym i Skandinavien sedan tidigt 80-tal.

På NTC kombineras styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat i åttavåningarshuset när hissen är trasig. Människor som också är kapabla att löpa eller cykla långdistanser om så behövs. 

NTC var även en av finalisterna i 2017s Guldhjärta för Årets Box.

LINKÖPINGS HOCKEY CLUB
KLUBB/FÖRENING

Linköping Hockey Club bildades 1976 och med kontinuitet och nybyggaranda som ledord har LHC utvecklats från ett mittenlag i division 1 till toppen av svensk hockey på bara några år. Under 2000-talet etablerade sig A-laget i SHL och hade bland annat en svit på åtta säsonger i rad där man slutade bland de fem bästa i grundserien. Casall Professional är stolt sponsor och helleverantör av A-lagets gym i SAAB Arena.

GOLV

SKÅP

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Casall PRO