Tjänster

Finansiering

Vi hjälper till att få fram den bästa finansieringslösningen för er investering. Leasing eller hyra – tillsammans så diskuterar vi vilket upplägg som lämpar sig bäst just för er!

3D Layout

Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag för anläggningen och skapar en virtuell bild av den med 2D-och 3D grafik. För dig som startar nytt eller genomgår en renovering är dessa 3D ritningar ett mycket effektivt verktyg för se val av färger och material och inte minst vid marknadsföringen. Långt innan du slår upp dörrarna till den nya anläggningen kan du visa upp den och de nya tjänsterna för dina kunder, och på så sätt säkra en del intäkter i förväg.
Layout 3D

Utbildning

I vårat Team har Vi några av Europas bästa utbildare & instruktörer. Många av dem har Ni träffat på de stora konventen runt om i Norden & Europa.

Vi på Casall är lyhörda & ser till att alla våra kunder blir 100 % nöjda med våra kurser & utbildningar. Vi skräddarsyr utbildningarna efter Era behov & önskemål, allt från några timmar till flera dagar. Allt är möjligt så att Ni som kund kan få ut maximalt av Er anläggning & personal. Bland våra populära utbildningar finns bla: Hit Cage, funktionell träning, styrkelyft, kost, crossfit, indoor walking & spinning mm. Vår passion för träning & hälsa smittar av sig på våra uppskattade utbildningar.

Några av rubrikerna inom funktionell träning: Lär Er vikten av funktionella rörelser & mätbara resultat. Lär dig rörelserna och förstå varför de är betydelsefulla.